Hem
 
 
På andra sidan
reglerna
 
Sjutton år och
skitsnygg
 
Ett nytt liv
på köpet
 
Liv & Lovisa
 
Simon & Sophie
 
 
Om mig
 
Kontakt
 
 
Denmark
 
Serbia
 
17 GODINA I NEVIĐENO ZGODAN
- EMA GRANHOLM  
 

”Nema me dve proklete nedelje i kad sam se vratio, sve se promenilo.

Zašto? Nemam pojma. Nešto se desilo.Nešto se moralo desiti. Ponašaju se drugačije. Svi. Dijana, Sus i Hugo. Čak i Aleksa – moja devojka.”

 


Feliks ima sedamnaest godina i veoma je zgodan. Arogantan je, siguran u sebe i devojke ga vole. Ali kada se posle letnjeg raspusta vratio kuči, saznao je da se njegovo društvo upoznalo s misterioznim Setom. Feliks više nije u centru pažnje. Njegov život pretvara se u takmičenje i Feliks oseća kako sve izmiče kontroli.  

Ko je Seta? Zašto ne otkriva ništa o sebi? I šta on zaista traži?

Kniga 17 godina i neviđeno zgodan ćetvrti je roman Eme Granholm i ponavlja uspeh njenih prethodnih romana: Simon & Sophie (Simon i Sofija), Liv & Lovisa (Liv i Lovisa) och Ett nytt liv på köpet (Novi život na rasprodaji).

U njima uverljivo prikazuje život i svet savremenih tinejdžera – njihove dogodovštine, druženja i ljubavi, njihova raspolonženja i osećanja. Njen stil odlikuju vrhunska karakterizacija likova, izbor autentićnih situacija i majstorski vođen dijalog. Zahvaljujući tome, romani koje piše izuzetno su popularni među mladima širom sveta.


ISBN 978-86-529-0238-5
Published October 2015 by Kreativni Centar, Serbia

Buy it here:

http://www.kcknjizara.rs/?b=C515

http://www.knjizara.com/17-godina-i-nevidjeno-zgodan-Ema-Granholm-145057